Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας της ASIS International

Αναδημοσίευση: Το Aegean Chapter (243) www.asis.com.gr της ASIS International, διοργάνωσε στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Electra Palace το μεγαλύτερο και πιο πλήρες σεμινάριο
Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.



Η ASIS International ο μεγαλύτερος οργανισμός στελεχών ασφαλείας του κόσμου που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 247 χώρες με πάνω από 37.000 μέλη, όλα επαγγελματίες της ασφάλειας,

απένειμε στο τοπικό Aegean Chapter (243) το βραβείο Roy Bordes και έτσι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο αυτό σεμινάριο, στο οποίο ομιλητές ήταν δύο πολύ καταξιωμένοι ομιλητές του εξωτερικού.


Ο Αμερικάνος Glenn Schoen, πρώην αξιωματούχος του FBI
 

και ο Ισραηλινός Michael Rozin πρώην πράκτορας της Shin bed,

έδωσαν στο σεμινάριο την αίγλη και τις γνώσεις που χρειάστηκαν για να συγκεντρωθούν σε μία αίθουσα 52 στελέχη ασφαλείας από σημαντικές εταιρείες, βιομηχανίες και οργανισμούς της χώρας μας, αλλά και στελέχη ασφαλείας από Βουλγαρία, Κύπρο, Ιταλία, Τουρκία.


To σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο CEO της ASIS International κος Peter O’Neil, ο οποίος και βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο του Aegean Chapter (243) κο Άγγελο Αγραφιώτη,  καθώς και άλλα στελέχη της ASIS από την Αμερική, τα οποία επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την Ελλάδα και μάλιστα συμμετείχαν στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Χρυσός Χορηγός του 2ήμερου σεμιναρίου ήταν η Εξειδικευμένη Εταιρεία Διαχείρισης Κινδύνου A&K Risk Μanagement Consulting www.ak-riskmanagment.gr Μηλιώνη 6 Κολωνάκι – τηλ. 2106915118 και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό Security Manager.

Ο πρόεδρος του Aegean Chapter κος Άγγελος Αγραφιώτης, έγινε αποδέκτης από όλους τους συμμετέχοντες, πολύ θετικών σχολίων για τη διοργάνωση, τη θεματολογία και τους εισηγητές αυτούς καθ αυτούς, ενώ πολλοί συμμετέχοντες ζήτησαν την επανάληψη αντίστοιχων σεμιναρίων και στο μέλλον.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια