Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΕΔΟΥΣΑ 5: Στο αιγυπττιακό ελικοπτεροφόρο Mistral - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακά πλάνα από το αιγυπττιακό ελικοπτεροφόρο κλάσης  Mistral το οποίο συμμετέχει στην διακλαδική άσκηση Ελλάδας - Αιγύπτου  ΜΕΔΟΥΣΑ 5. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος παρακολουθεί
την  άσκηση η οποία βρίσκετα σε εξέλιξη. 

“Ευχαριστούμε για την συνεργασία. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά κατά της τρομοκρατίας  Όχι μόνο για τις χώρες μας αλλά για την ευρύτερη περιοχή. Οι Ένοπλες μας Δυνάμεις μπορούν να στείλουν μήνυμα της ειρήνης και της αρμονικής συμβίωσης.” είπε ο Πάνος Καμμένος από το αιγυπτιακό ελικοπτεροφόρο.




Σημειώνεται ότι η  άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ 5 ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4 Νοεμβρίου 2017. Πρόκειται για διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών. Σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 είναι η ημέρα διακεκριμένων επισκεπτών (DVDay). 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το ελικοπτεροφόρο Mistral στο πλαίσιο της άσκησης ΜΕΔΟΥΣΑ.



Σημειώνεται, ότι η μοίρα αμφίβιων καταδρομών Z MAK, βρίσκεται  επίσης στο ελικοπτεροφόρο και ετοιμάζεται για άσκηση απόβασης. 



Διαβάστε επίσης: «ΜΕΔΟΥΣΑ 5»: Διακλαδική Άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου


 


 


































onalert.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια