Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη 47χρονου για διακίνηση ναρκωτικών στη Χίο - Ηταν στο στόχαστρο του Λιμενικού εδώ και καιρό ( βίντεο)

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης 

ναρκωτικών στο νησί, οργάνωσε και εκτέλεσε επιτυχώς η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Χίου. Αξιοποιώντας πληροφορίες των τελευταίων 6 μηνών και έπειτα από συστηματική παρακολούθηση κατάφεραν να συλλάβουν έναν 47χρονο Χιώτη επιχειρηματία την ώρα που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε έναν άλλο 30χρονο Χιώτη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 47χρονου στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, παρουσία δικαστικού λειτουργού εντοπίστηκαν 45γρ. χασίς, μία ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ακόμα μία επιχείρηση σε οικία ιδιοκτησίας του 47χρονου έξω από την πόλη της Χίου στην οποία εντοπίστηκε μία μεγάλη ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα άδειο 10λιτρο βαρελάκι με έντονη μυρωδιά από ναρκωτικές ουσίες.
Πρόκειται για την 6η κατά σειρά επιχείρηση του Λιμεναρχείου το τελευταίο 6μηνο με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που διακινούν ποσότητες χασίς στο νησί είτε προς ντόπιο πληθυσμό είτε προς μετανάστες. 

 Η ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού
Στον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 30 και 47 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 30χρονος να αγοράζει από τον 47χρονο ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης είκοσι γραμμαρίων (20gr), έναντι του ποσού των εκατό ευρώ (100€).
Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στην οικία και στην εξοχική κατοικία του 47χρονου συλληφθέντα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά τα κάτωθι:
- τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους πενήντα γραμμαρίων (50gr),
- μία (01) χαρτοπετσέτα η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου (1,00gr.),
- δύο (02) ζυγαριές ακριβείας,
- ένας (01) τρίφτης,
- ένα (01) αεροβόλο πιστόλι,
- μία (01) κροτίδα και
- το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων σαράντα πέντε ευρώ (445)
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω, καθώς και τρεις (03) συσκευές κινητού τηλεφώνου.

politischios.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια