Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ομάδα της Αστυνομίας παρούσα στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δημοσιεύουμε κείμενο του Προέδρου των Αξιωματικών Αττικής για το Μαραθώνιο και τη συμμετοχή των αστυνομικών: Την Κυριακή 12/11/2017 η Αθήνα είχε την μεγάλη ετήσια γιορτή του
αθλητισμού, τον 35ο Μαραθώνιο στην αυθεντική διαδρομή του (Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο). Χιλιάδες αθλητές από 101 χώρες του πλανήτη μας συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, που στόχο έχει να αναδείξει τη συμμετοχή και την προσπάθεια, πρεσβεύοντας αξίες και μηνύματα για την ευρύτερη ζωή του ανθρώπου, με βασικότερο την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την επίπονη προσπάθεια, που μόνο αυτές μπορούν να προαγάγουν τον άνθρωπο αλλά και τις κοινωνίες ευρύτερα.
Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχε και ομάδα 90 αθλητών της Αστυνομίας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υποστρατήγου κ. Πλουμή Εμμανουήλ, στον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη σύλληψη της ιδέας και την εφαρμογή της. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω και προσωπικά γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, καθόσον καθυστέρησα να δηλώσω συμμετοχή και την τελευταία στιγμή μία ημέρα πριν τον αγώνα, λόγω ασθενείας αθλητού μου έδωσε τη θέση του. Αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική βοήθεια της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που συνέβαλλαν με χορηγίες στην αγορά αθλητικού εξοπλισμού των αθλητών – αστυνομικών.
Να είμαστε καλά και του χρόνου να έχουμε περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα της Αστυνομίας.



Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
  Βασίλης Βράντζας
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια