Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως η μητέρα και η αδελφή του "πρόδωσαν" τον 32χρονο εκτελεστή του δικηγόρου - Οι profiler της ασφάλειας και ο σιγαστήρας στο φονικό όπλο


Νέες αποκαλύψεις από το bloko.gr για τη στυγερή εκτέλεση του άτυχου δικηγόρου από τους δύο εκτελεστές, οι οποίοι είχαν λάβει εντολή εκφοβισμού του, αλλά λόγω ανήκεστης
... αβελτηρίας, όπως φέρονται ν' ακούγονται οι ηθικοί αυτουργοί της εντολής, έκαναν ένα τρομερό λάθος. Αντί να τον πυροβολήσουν στα πόδια, τον σκότωσαν.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως οι αστυνομικοί, την αμέσως επόμενη ημέρα  της δολοφονίας ξεκίνησαν έναν μαραθώνιο. Έναν μαραθώνιο προκειμένου να εντοπίσουν όλα τα αποτυπώματα των σεσημασμένων κακοποιών που εντόπισαν μέσα στρο γραφείο της στυγνής δολοφονίας, προκειμένου ν' απομονώσουν όλα όσα θα παρουσίαζαν κατά την εκτίμηση τους ειδικό ενδιαφέρον.

Αολούθησαν δηλαδή μια μέθοδο ως profiler αποτυπωμάτων. Στη συνέχεια, ζήτησαν ενημέρωση από τις φυλακές για τα κινητά τηλέφωνα που δήλωσαν στις διευθύνσεις οι αδειούχοι και μόλις "μίλησε" η βαλλιστική για το βρόμικο όπλο που βγήκε χρησιμοποιήθηκε για ψύλλου πήδημα στην Καλλιθέα, επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του 32χρονου που τελικά συνελήφθη.

Όπως διαπίστωσαν, ο 32χρονος είχε δηλώσει κάποια τηλέφωνα, η πλειοψηφία των οποίων ήταν κινέζικα και πακιστανικά και συνεπώς μη αξιοποιήσιμα. Άλλωστε, ήταν πλέον ανενεργά. Μεταξύ των αριθμών, είχε δηλώσει όμως κι ένα ακόμα, το οποίο χρησιμοποιούν η μητέρα του και η αδελφή του που διαμένουν στην Κατερίνη.

Το τηλέφωνο αυτό παγιδεύτηκε και κάποια στιγμή δέχτηκε κλήση από τον 32χρονο ύποπτο που ανέφερε μεταξύ αλλων, ότι τον κυνηγά η αστυνομία και πως σκοπεύει να φύγει για Αλβανία ή για την Ιταλία. Δεν υπήρχε πλέον καμία αμφιβολία. Αυτό που έλειπε ήταν η ομολογία, που αποσπάστηκε μέσα στο διάστημα του Σαββατοκύριακου και στις ώρες που ακολούθησαν μετά την προσαγωγή του από τον οικισμό της Πάτρας. Ο 32χρονος, αποκάλυψε τα ονόματα των τριών ηθικών αυτουργών, ότι ο συνεργός του που τον κάλεσε πριν ανασηκωθούν από το γραφείο να πυροβολήσει τον Ζαφειρόπουλο στα πόδια, είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Αποκάλυψε και κάτι ακόμα όμως. Ότι το όπλο με το οποίο πυροβόλησε είχε σιγαστήρα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια