Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ιδιαίτερα βεβαρημένο παρελθόν ο 31χρονος που συνελήφθη με 41 κιλά χασίς από την ΟΠΚΕ στον Γοργόμυλο

Με ιδιαίτερα βεβαρημένο παρελθόν και γνώριμος τόσο στις αστυνομικές όσο και στις δικαστικές αρχές, ο 31χρονος Αλβανός, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης 7/11, συνελήφθη στην Ιόνια οδό στο ύψος του Γοργόμυλου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Πρέβεζας με περισσότερα από 41 κιλά χασίς, όπως επίσημα ενημέρωσε με σχετικό δελτίο τύπου η ΕΛΑΣ, Δείτε ΕΔΩ

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PrevezaBest, ο 31χρονος έπειτα την σύλληψη κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο των φυλακών. 

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ένα αδίστακτο και επικίνδυνο άτομο, αφού δώδεκα περίπου χρόνια πριν, το 2005 από τον Ανακριτή Κέρκυρας είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών.  

Ο 31χρονος όμως διέφυγε της σύλληψης και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest κατάφερε να περάσει τα σύνορα, μπήκε στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα με διαφορετικό όνομα (διαβατήριο)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος, δύο χρόνια αργότερα, το 2007 πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία στο Γύθειο και σε μπλόκο αστυνομικών στο δρόμο για Αθήνα, άνοιξε πυρ με όπλο τύπου καλάσνικοφ σε βάρος των αστυνομικών.

Και πάλι όμως ο 31χρονος συλληφθείς πλέον, διέφυγε για την Αλβανία όπου για δεύτερη φορά άλλαξε διαβατήριο και έκτοτε έως το 2017 για δέκα περίπου χρόνια διέμενε στην Αθήνα. 

Ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δυναμική και έμπειρη ομάδα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πρέβεζας, έφτασε την Τρίτη 7/11/2017 στην σύλληψη του, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό αφού ο 31χρονος στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή μέσα στα χωράφια. 

Έτσι, ιδιαίτερο προβληματισμό αποτελεί το γεγονός η ευκολία των ατόμων αυτών που καταφέρνουν με διαφορετικά κάθε φορά διαβατήρια να διαμένουν στην χώρα μας και να δρουν δίχως κανένας να μπορεί να τους υποπτευθεί. 

http://prevezabest.blogspot.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια