Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετ' εμποδίων οι μεταγωγές στη Λάρισα - Ακινητοποιημένα 3 μεταγωγικά


Μετ’ εμποδίων γίνονται οι μεταγωγές κρατουμένων στη Λάρισα σύμφωνα με την Ενωση 


Αστυνομικών Λάρισας. Σε σχετική ανακοίνωσή της ζητά από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των βλαβών σε τρία οχήματα του τμήματος Μεταγωγών. 

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 


«Το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Λάρισας, διαθέτει για την εκτέλεση των μεταγωγών, δύο (2) μεταγωγικά εννέα θέσεων, με 650.000 και πλέον χιλιόμετρα έκαστο. Διαθέτει επίσης και ένα σύγχρονο μεταγωγικό (28) θέσεων, το οποίο διατέθηκε, προ διετίας, στο ΤΜΔ Λάρισας μετά από παρεμβάσεις και επιμονή του Σωματείου.
Τα δύο μεταγωγικά των (9) θέσεων είναι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ακινητοποιημένα με μ.ο. ζημιών 4.000 ευρώ, έκαστο. Αποτέλεσμα αυτών είναι όλες οι μεταγωγές, ακόμα και ενός (1) ατόμου, να γίνονται με το (28) θέσεων μεταγωγικό!
Προ τριών ημερών διατάχθηκε η ενίσχυση της Υπηρεσίας με μεταγωγικό όχημα (9) θέσεων από την Δ.Α. Γρεβενών, το οποία εξαρχής είχε σοβαρές βλάβες, οι οποίες ίσως και να φθάνουν τα 2.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν το μόνο που έγινε είναι ότι πλέον οι δύο ακινητοποιημένες κλούβες, έγιναν τρεις!!
Επειδή το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό καθόσον εκτός του τακτικού δρομολογίου προς Αθήνα κάθε Τρίτη, σε καθημερινή βάση το ΤΜΔ Λάρισας εκτελεί μεταγωγές, παρακαλούμε για την άμεση ενίσχυση της Υπηρεσίας με σύγχρονο μεταγωγικό (9) θέσεων.
Επιπλέον κάνουμε έκκληση στους συναδέλφους επ’ ουδενί να μην εκτελούν μεταγωγές ποινικών με περιπολικό όχημα, ενημερώνοντας άμεσα το Σωματείο, εάν αυτό συμβεί.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».



kosmoslarissa.gr 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια