Τα ΜΑΤ συνέλαβαν 3 αλληλέγγυους στην Ευελπίδων από τους οποίους οι 2 είχαν ξαναπιαστεί πριν από λίγες ημέρες


Μόλις πριν από λίγες ημέρες και από περιοχή ... εκτόνωσης του καταπιεσμένου επαναστατικού συναισθήματος είχαν πιαστεί οι δύο από τρεις αλληλέγγυους στον 29χρονο που
οδηγήθηκε χθες στην Ευελπίδων για ν' απολογηθεί για την κατοχή των εκρηκτικών.

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός του χώρου των δικαστηρίων και κατά των αποχώρηση των αντιεξουσιαστών, όταν βρέθηκε μπροστά τους κλούβα με αστυνομικούς των ΜΑΤ και άρχισαν να τους λιθοβολούν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.


Για το περιστατικό της σύλληψης διαβάστε το athens.indymedia.org

Σήμερα Παρασκευή 3/11, κατά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δυο διμοιρίες απέκλεισαν και προσπάθησαν να απομακρύνουν με σπρωξιές τους αλληλέγγυους όταν άνοιξαν πανό λίγο πριν την έξοδο του Κωνσταντίνου Γ. από τον ανακριτή. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, καθώς αποχωρούσαν οι αλληλέγγυοι και ενώ βρίσκονταν στο παρκάκι μπροστά από τα δικαστήρια, πέρασε η κλούβα με τη μια διμοιρία. Τότε, μερικοί από τους αλληλέγγυους πέταξαν αυθόρμητα πέτρες προς την κλούβα, η οποία αμέσως σταμάτησε και η διμοιρία κυνήγησε τον κόσμο μέχρι την πλατεία Μικρασιατών, όπου έγιναν 3 συλλήψεις.

Οι 3 συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το απόγευμα από εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε τις κατηγορίες: διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση κατά συρροή, διακεκριμένη φθορά, απόπειρα επικύνδινης σωματικής βλάβης και άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Οι συλληφθέντες θα κρατηθούν απόψε στη ΓΑΔΑ και θα περάσουν αύριο από αυτόφωρο.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο Σάββατο 4/11 στις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 7

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες στον Κωνσταντίνο Γ.


_