Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι 23 νεκροί της Μάνδρας ψάχνουν ποιος τους έπνιξε - Συγκλονιστικό ντοκουμέντο- αποκάλυψη από το bloko.gr


Επιτέλους κάποιος πρέπει, αφενός να δει την ιστορική ασυνέχεια που οδήγησε στην τραγωδία της Μάνδρας, αφετέρου ν' αναληφθούν οι ευθύνες. Ευθύνες από ποιους; Μα από
αυτούς που αναμφίβολα κι αδιαμφισβήτητα τους αναλογούν.

Το bloko.gr παρουσιάζει αποκαλυπτικά στοιχεία από μια συνεδρίαση της περιφερειακής ενότητας δυτικής Αττικής της περιφέρειας στις 10 Νοεμβρίου του 2016, στην οποία πρόεδρος υπήρξε ο διαρρηγνύων σήμερα ιμάτια αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Βασιλείου.

Παραθέτουμε την εισήγηση της κ. Αγγελικής Παπακωνσταντίνου, αντιδήμαρχου Μάνδρας, η οποία από τότε είχε περιγράψει το πρόβλημα που απειλούσε την πόλη και πολύ παραστατικά προσδιόρισε τη ρίζα του κινδύνου που τελικά έπνιξε μέσα σε ποταμολάσπη τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.

Ευελπιστούμε πως η αποκάλυψη του bloko.gr θα περιέλθει στην αντίληψη του εισαγγελέα που διερευνά το τις και ποιος πταίει, ώστε η μνήμη των θυμάτων να μην παραμείνει ανεξιλέωτη και οι πραγματικοί υπαίτιοι να μην παραμείνουν αναπολόγητοι.

Όπως θα διαβάσετε, τα ρέματα καθαρίστηκαν και η αποψίλωση από εκεί που ξεχύθηκε ο υδάτινος εφιάλτης είχαν φροντιστεί και είχε γίνει το 2015 και το 2014. Όχι όμως το 2016. Το 2017 άραγε; Οι 23 νεκροί το ξέρουν.













_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια