Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη το 2016

Για τις 24 Νοεμβρίου διέκοψε η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη. Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα του θύματος ξέσπασε σε βάρος του
23χρονου κατηγορουμένου.
«Δολοφόνε, δολοφόνε», φώναζε η μητέρα του θύματος.
Μάταια οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τη μαυροφορεμένη γυναίκα που όρμησε στον νεαρό κατηγορούμενο την ώρα που έμπαινε στο δικαστήριο.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, λόγω αντιδικίας που έχουν οι δύο οικογενειες, καθώς τον Ιούλιο του 2017 ο πατέρας του άτυχου φοιτητή φέρεται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. 
Ενταση επικράτησε όταν στο δικαστήριο οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο πατέρας του θύματος που ειναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία του πατέρα του κατηγορούμενου για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.
Όταν κάθισε στο εδώλιο φώναξε: «πού είναι ο τσ... Θέλω να τον δω», με τη μητέρα του κατηγορούμενου να απαντά» κοίταξε εμένα». Η μητέρα του άτυχου φοιτητή είπε εκείνη την ώρα: «χάσαμε παιδί, θες ν' αλλάξεις θέση;».
Χρειάστηκαν επτά αστυνομικοί για να συγκρατήσουν τον άνδρα ο οποίος εκτός εαυτού ούρλιαζε: «Με τον Μαζιώτη με έχουν στην απομόνωση, να με βάλουν μαζί με αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο). Ήρθε και στην κηδεία να πετάξει λουλούδια στο παιδί μου».
Μητέρα κατηγορούμενου: Πολλά λες
Μητέρα θύματος: Λίγα λέει 
Μητέρα κατηγορούμενου: Κοίτα με
Αστυνομικός: Θα περάσετε έξω αν συνεχίσετε 
Πατέρας θύματος: Πισώπλατα τον χτύπησε τι του λήστεψε του παιδιού μου δεν είχε σπίτι να του δώσει; 
Μητέρα κατηγορούμενου: Κόψε το θέατρο ...
Οι δυο πλευρές άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται, ενώ οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω τον πατέρα του θύματος, ο οποίος ζητούσε επίμονα να παραμείνει για να δει τον κατηγορούμενο.
naftemporiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια