Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Αστυνομικών


Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα συνδιοργανώσει με την ΕΦΕΟΖΖ (Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου) το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζιτσου


 Αστυνομικών, την 02/12/2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων. Το πρωτάθλημα της Α.Ε.Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με το ACROPOLIS CUP (FIGHTING/DUO/NE-WAZA), που θα διοργανωθεί αποκλειστικά από την Ομοσπονδία.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της επίσημης Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούς. 


Επίσης προϋπόθεση αποτελεί οι συμμετέχοντες να είναι μέλη της Α.Ε.Α.Ε. και να καταβάλουν το αντίτιμο των -10- ευρώ (ως παράβολο συμμετοχής) στην γραμματεία της Ομοσπονδίας την ημέρα του αγώνα, διαδικασία που ακολουθείται για κάθε αθλητή – μέλος της .

Επιπροσθέτως γίνεται γνωστό ότι το από το αρχηγείο έχει εκδοθεί η υπ’ αριθ. 1821/17/2135819 από 24/10/2017 διαταγή έγκρισης του πρωταθλήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helathpo@otenet.gr) τη σχετική Αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 15/11/2017.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 2/12/2017 και ώρα 11:00 πμ στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η ζύγιση των αθλητών όπου και θα προσκομίσουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους .

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην Οργανωτική Επιτροπή την ημέρα του αγώνα,  θα γίνουν δεκτές χωρίς όμως να τύχουν πιθανής υπηρεσιακής διευκόλυνσης.

Οι αθλητές μπορούν να ζητούν πληροφορίες από τον Υπαρχιφύλακα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη με τηλέφωνο επικοινωνίας  6981539626  διορισμένος από  την ΕΦΕΟΖΖ ως υπεύθυνος ανάπτυξης ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στο τομέα ευθύνης Κεντρικής Ελλάδος και Ηπείρου

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.


aeae.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια