Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Έκλαιγε γοερά, έλεγε ότι είναι αθώα”! Αποκαλύψεις Κεχαγιόγλου για το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

- Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για την πρώτη συνομιλία που είχε με το μοντέλο, που κρατείται στις φυλακές - Το
μεσημέρι της Τετάρτης θα βρεθεί ενώπιον του Κινέζου δικαστή, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Κεχαγιόγλου - Η 19χρονη συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα (20.11.2017) στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Μία εβδομάδα έχει περάσει από την σύλληψη της 19χρονης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο σακίδιο της. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, μίλησε για την πρώτη συνομιλία που είχε με το μοντέλο.
“Μιλήσαμε χθες μετά από πολλές δυσκολίες γιατί εκεί επιτρέπεται ένα τηλεφώνημα για 10 λεπτά μια φορά το μήνα. Η Ειρήνη μου τηλεφώνησε και μιλήσαμε για 12 λεπτά και μετά στους γονείς της για 3 λεπτά. Ήταν δύσκολο το τηλεφώνημα. Ξέσπαγε συνεχώς σε λυγμούς. Έκλαιγε γοερά. Μου έλεγε ότι είναι αθώα”, είπε ο γνωστός ποινοκολόγος.
Και συνέχισε: “Μου είπε ότι της παραδόθηκε η τσάντα από τρίτο πρόσωπο. Κατονόμασε αυτό το πρόσωπο. Αλλά δεν ήξερε ότι μεταφέρει κοκαΐνη.Υπήρχαν και άλλα άτομα σε αυτό το ταξίδι και μου είπε ποιος της έδωσε το σακίδιο με την παράκληση να πάει στο Χονγκ Κονγκ”.



Ο κ. Κεχαγιόγλου αποκάλυψε ότι η 19χρονη παρουσιάζεται αύριο στις 2.30 στον Κινέζο δικαστή. «Αν δηλώσει ότι είναι ένοχη, η δίκη τελειώνει σχετικά γρήγορα. Επιβάλλεται μια σχετικά μειωμένη ποινή, 16-18 χρόνια. Μπορούν να επιβληθούν 25-30, αν δηλώσει αθώα και το κράτος αποδείξει την ενοχή της».


Η σύλληψη

Η 19χρονη συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη. Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη. ναρκωτικά
Αμέσως, οι αρχές τη συνέλαβαν. Μάλιστα, η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια. μοντέλο
Η αξία της κοκαΐνης που μετέφερε η 19χρονη Ελληνίδα είναι, σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ, 2,4 εκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ (σ.σ. 300.000 δολάρια ΗΠΑ).
Τα στοιχεία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές. Ωστόσο, κάποια κινέζικα ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει το όνομά της. Οι αρχές, πάντως, δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.


Η στιγμή της σύλληψης


newsit.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια