Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια
ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα, κέρδισε 17.625,03 ευρώ. Επέλεξε το «Ακριβές Σκορ» σε 4 αγώνες του Champions League, παίζοντας σύστημα 2-3-4.
Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.   
Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Γκαμπόν, της Τυνησίας και της Ακτής Ελεφαντοστού. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί έχει τα over 2,5 στους αγώνες Παλμέιρας-Φλαμένγκο, Γκρέμιο-Βιτόρια Μπαϊα, Κρουζέιρο-Φλουμινένσε και το δεύτερο περιλαμβάνει τα ακριβή σκορ 1-0,2-0,3-1 και 1-1 στον αγώνα Ελλάδας-Κροατίας.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε το Super Παρολί, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, με τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν.  
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια