Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων-Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση , το απόγευμα Σαββάτου 4 Νοέμβρη 2017, η πρώτη (1η) Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων-Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της
Π.Ο.Α.Σ.Α , στην αίθουσα του «Βουλευτικού» στην πόλη του Ναυπλίου. Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ.
Στην εκδήλωση και στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν και  απηύθυναν χαιρετισμό , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές  Αργολίδας Γιάννης  Γκιόλας  και Γιάννης Αδριανός ,ενώ ο Βουλευτής Γιάννης Μανίατης έστειλε επιστολή με τον χαιρετισμό του.
Επιπλέον καλωσόρισαν την συνδιάσκεψη , λέγοντας λίγα λόγια , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Διαμαντής Μητρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θεόδωρος Όψημος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γεώργιος Παπαθεοφάνης , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας και η Γενική Γραμματέας  Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ Αργολίδας , Πυρονόμος Σωτηρία Βασιλάκου.
Ακόμα την εκδήλωση και την ομιλία , παρακολούθησαν  ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, πρόεδροι και μέλη  διάφορων συνδέσμων και συλλόγων , αρκετοί απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στα σώματα ασφαλείας ,δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, που γέμισαν την αίθουσα του «Βουλευτικού»
Η ομιλία είχε θέμα «Νεολαία , βίαιος εξτρεμισμός και τρομοκρατία» την οποία παρουσίασε η Γιαννάκη Θεοδώρα ,Πολιτικός επιστήμων και Εμπειρογνώμων Πολιτικών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου και Καθηγήτρια Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.
Μετά το πέρας της ομιλίας ,ακολούθησε απονομή τιμητικών διακρίσεων και η κήρυξη της έναρξης εργασιών της 1ης  Περιφερειακής Συνδιάσκεψης από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
Απονομές τιμητικών διακρίσεων
Στον Δήμαρχο Ναυπλίου  Δημήτρη Κωστούρο από τον Υποστράτηγο κ.Χριστακόπουλο πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α
Στην ομιλίτρια κα.Γιανάκη από τον ταξίαρχο και μέλος των αποστράτων Αργολίδας κ.Παππά.
Στον Διοικητή του Τ.Α Ναυπλίου από τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου αποστράτων Αργολίδας, ταξίαρχο κ.Σιαχάμη.
Στον Διοικητή του Τ.Α  Άργους από τον πρόεδρο του συνδέσμου αποστράτων Αργολίδας Μιχάλη Μαντά.
Στον Προϊστάμενο του Γραφείου Ε.Ε  της  Δ.Α Αργολίδας.
Στον Αστυνομικό Διευθυντή  Μεσσηνίας κ.Πούπουζα από τον ανθυπαστυνόμο  Βόρπα Κων/νο.
Στον Ανθυπομοίραρχο ε.α  Σταυρόπουλο Γεώργιο  από τον Υποστράτηγο Μπεττα Δημήτριο.
Στον Ανθυπασπιτή Χωροφυλακής  ε.α Μπουγιάκο Πέτρο η ειδική Γραμματέας ανθυπαστυνόμος Κάραλη Θεώνη.
Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο Σταυρόπουλος Γεώργιος ο οποίος Γεννήθηκε στις 9-5-1920 στο Περθώρι Καλαβρύτων . Κατετάγη τον Μάρτη του 1941 στην Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή στην σχολή Αθηνών και πολέμησε στην μάχη της Κρήτης , λαμβάνοντας μέρος  σε πολλές πολεμικές επιχειρήσεις κατά τα έτη 1945-1947. Από τα τέλη του 1977 κατοικεί μόνιμα στο Άργος. (Το αναμνηστικό παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο.)
 
Η ομιλία του προέδρου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΤΑ
Κύριε Δήμαρχε
Κύριε Γενικέ  Περιφερειακέ Δυτικής Ελλάδας
Κύριε Διευθυντά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Αργολίδας
Κύριε Διευθυντά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Μεσσηνίας
Κύριε Διοικητά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας
Κύριε Λιμενάρχα
Κύριοι Δημοτικοί και Περιφερειάκοι  σύμβουλοι
Κύριοι Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων
Κύριοι Διευθυντές εφημερίδων ,ραδιοφωνικών σταθμών και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Ο Κύριος Γενικός Περιφερειακός Πελοποννήσου , Υποστράτηγος ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δημήτριος δεν παρευρίσκεται μαζί μας λόγω υπηρεσιακών του υποχρεώσεων και μας εξέφρασε τον χαιρετισμό του για την επιτυχή έκβαση της συνδιάσκεψης.




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια