Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο ελληνικές συμμετοχές στο διεθνή διαγωνισμό Φωτογραφίας της Pink Glove



Δύο Ελληνίδες συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας της Pink Glove.

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Τα μέλη της είναι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Φέτος, όπως και πέρσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος χρησιμοποιείται η φωτογραφία. Στο διαγωνισμό καλούνται να λάβουν μέρος εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα ροζ γάντια ως αντικείμενο της φωτογράφισής τους, έχουν την ευκαιρία να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Φέτος έχουν επιλεγεί 38 φωτογραφίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 2 ελληνικές συμμετοχές, της κας Νατάσσας Παζαΐτη, Γενικής Χειρουργού, ειδικής στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, και της Δρ Δέσποινας Κατσώχη, Ακτινοθεραπεύτριας – Ογκολόγου, Προέδρου του ΑΚΟΣ.

Μάλιστα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, πέρσι είχε κερδίσει τη 2η θέση στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ψηφίζετε, πατώντας like, τη φωτογραφία που σας αρέσει μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις (like) θα είναι και η νικήτρια.

Δείτε τη συμμετοχή της Δρ Δέσποινας Κατσώχη εδώ και της κας Νατάσσας Παζαΐτη εδώ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του διαγωνισμού παρακάτω:



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια