Πάτρα-Τραγωδία: Ακρωτηριάστηκε εργαζόμενος στο Δήμο-Έσκασε σακούλα σκουπιδιών – (PIC&VID)


Σωρεία ερωτηματικών προκύπτει σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του από τον καρπό
και κάτω ένας 52χρονος εργάτης της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.
Απαντήσεις για το ποιος έδωσε την εντολή να γίνει η μεταφορά των επικίνδυνων κατασχεμένων υλικών στην Ξερόλακκα και να μην παραληφθούν όπως προβλέπεται από τον Στρατό, προκειμένου στη συνέχει αυτά να καταστραφούν βάσει πρωτοκόλλου, ζητούν οι αρμόδιες αρχές. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η διαδικασία της παραλαβής και καταστροφής κατασχεμένων υλικών από τα Δικαστήρια (όπλα, σφαίρες, φυσίγγια, δυναμίτες) γινόταν από την αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία, ενώ άγνωστο παραμένει κατά πόσο αυτοί που έδωσαν την εντολή για μεταφορά των υλικών, γνώριζαν τι περιέχουν τα κουτιά και οι σακούλες.
Νεότερη ενημέρωση 14.40΄
Χειρουργείται, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ο άτυχος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρότατα στο χέρι, όταν, στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, κατά το ξεφόρτωμα υλικών με κατασχεμένα όπλα, σφαίρες και πιθανόν εκρηκτική ύλη από το Πρωτοδικείο της Πάτρας, έσκασε η σακκούλα των απορριμμάτων.
Συνάδελφοί του βρίσκονται στο πλευρό του και αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Νεότερη ενημέρωση 13.25΄
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ακρωτηριάστηκε από τον καρπό και κάτω το χέρι εργαζομένου στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, από σακούλα που «έσκασε» ενώ μάζευε τα απορρίμματα από το Πρωτοδικείο Πατρών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εκτός από τις σφαίρες και τα όπλα μέσα στη σακούλα υπήρχε και κάποια εκρηκτική ύλη -πιθανόν δυναμίτιδα- η οποία έσκασε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Πρώτη ενημέρωση 12.55΄
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο διακομίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε κατά την ώρα εργασίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών που περισυνέλεξε από τα δικαστήρια, βρίσκονταν σφαίρες και κατασχεμένα όπλα, με αποτέλεσμα αυτές να «σκάσουν» και να τραυματιστεί.
_