Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με εξι κιλά χημικής κοκαϊνης γνωστό ως MDMA, συνελήφθη ποδοσφαιριστής στη Λευκάδα

Ο οδηγός ποδοσφαιριστής  ομάδας Γ ‘ Κατηγορίας ,κατευθυνόταν στο Λεωφορείο που αναχωρούσε για  γειτονική περιοχή όπου θα διεξαγόταν  ποδοσφαιρικός αγώνας . Το αυτοκίνητο κατεδίωκε η
ασφάλεια γιατί  σε σήμα της να σταματήσει σε μπλόκο τους αγνόησε και έφτασε μέχρι τον Αη Μηνά .

Φτάντοντας εκεί στην κυριολεξία, ο νεαρός διακτινίστηκε από το όχημα και πήγε σε παρακείμενο καφέ όπου και συνελήφθη από τους άντρες της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Αμέσως κατέφθασε η Αστυνομία Λευκάδας , η οποία προφανώς δεν είχε ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους στην Κέρκυρα και βγάλανε όπλα , αστυνομικός εναντίον των αστυνομικών! Αλλά γίνανε οι απαραίτητες συστάσεις και σταμάτησε το θέαμα.

Στην προσπάθεια κάποιου να μεταφέρει το όχημα από τη μέση του δρόμου, για να μην ενοχλεί προφανώς, οδηγήθηκε και αυτός στο τμήμα , σύνολο λοιπόν τρεις οι συλληφθέντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  από έλεγχο που έγινε με τα ειδικά σκυλιά στην οικία του νεαρού βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών. Έξι κιλά χημικής κοκαΐνης!!!

To θέμα είναι ότι η Λευκάδα είναι μικρός τόπος και γνωριζόμαστε όλοι, ο συγκεκριμένος είναι οικονομικά αδύνατον να μπορεί να ανταπεξέλθει στην αγορά του προϊόντος.

Θα καταφέρει η ασφάλεια να ξεσκεπάσει τα μεγάλα κεφάλια ; Πάντα τα ψαράκια συλλαμβάνονται και φυλακίζονται ο καρχαρίας θα αρμενίζει στο πέλαγος;

Οι άνδρες της Ασφάλειας κάνανε καλή δουλειά , παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο και το ζευγάρι στενά την τελευταία εβδομάδα , από τις τηλεφωνικές συνομιλίες δεν μπορούν να εντοπίσουν και τους «εργοδότες» του;

lefkasnews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια