Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Με την οικογένεια...ασφαλώς κυκλοφορώ!" - H έκθεση της ΕΛ.ΑΣ

Έκθεση οδικής ασφάλειας με θέμα «Με την οικογένεια...ασφαλώς κυκλοφορώ!», πραγματοποιείται από Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, έως Τέταρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» στη Θεσσαλονίκη.

Την έκθεση διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", στο πλαίσιο του προγράμματος «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μαθητές, γονείς, καθώς και ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγούς.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 09:00-20:00 ώρας, με ελεύθερη είσοδο.

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και να παρακολουθήσουν σχετικά βίντεο. Στο χώρο λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν με διαδραστικό τρόπο πώς να κινούνται με ασφάλεια ως πεζοί ή οδηγοί ποδηλάτου.

Για τους μεγαλύτερους επισκέπτες θα υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσής τους στην ασφαλή οδήγηση με τη χρήση προσομοιωτή οδήγησης, μέθης, ναρκωτικών ουσιών, κόπωσης και αντίδρασης, καθώς και η εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών με προσομοιωτή φορτηγού ή λεωφορείου.

Επιπλέον θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν το δικό τους έργο για την οδική ασφάλεια.

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας,, καθώς και επαγγελματίες οδηγοί που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε προσομοιωτή φορτηγού και λεωφορείου, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης: 2310 557541 και 2310 557542.

Η έκθεση οδικής ασφάλειας υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων:

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., SKODA KOSMOCAR, AEGEAN, ΜΕΒΓΑΛ, FISIKON, SMART DRIVE, LAMDA DEVELOPMENT, MEDITERRANEAN COSMOS, J&P ΑΒΑΞ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, OMIKRON ELECTRONICS, HERTZ, FRESH LINE.

 (Πληροφορίες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)


_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια