Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τις οδηγίες της Google λήστεψε μια τράπεζα ένας 26χρονος!


Ένας 26χρονος Αμερικανός από τη Φλόριντα λήστεψε τράπεζα αφότου πρώτα αναζήτησε στο Google ακριβώς αυτό: «Πώς να ληστέψετε μία τράπεζα».  

Σύμφωνα με τις πολιτειακές αρχές, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο William Johnson διέφυγε από υποκατάστημα της τράπεζας Achieva Credit Union στην πόλη Largo με αδιευκρίνιστο ποσό χρημάτων στις τσέπες του, λέγοντας στους ταμίες ότι κρατούσε όπλο.  

Αστυνομικοί από το τοπικό γραφείο του σερίφη στην κομητεία Pinellas εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο δράστη σε ένα μοτέλ τη Δευτέρα.  

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχτηκε ότι λήστεψε την τράπεζα. Είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι είχε ανάγκη από χρήματα οπότε γκούγκλαρε αναζητώντας πληροφορίες για το πώς θα μπορούσε να το κάνει. Έχοντας μάλιστα ξοδέψει τα κλεμμένα χρήματα για να πληρώσει το νοίκι, τους λογαριασμούς, αλλά και να αγοράσει ναρκωτικά, ο Johnson ομολόγησε ότι σκόπευσε να ληστέψει ένα άλλο υποκατάστημα την Τρίτη, μια που τώρα είχε μάθει τον τρόπο!  

Πλέον, ο 26χρονος κατηγορείται για κλοπή και παραμένει προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα της κομητείας Pinellas.


Πηγή: lifo.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια