Ποιες είναι οι … σεξουαλικές αμαρτίες των γυναικών;


Αν και πολλές γυναίκες φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν τους άνδρες για την κακή ερωτική τους ζωή, ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, φέρουν και οι ίδιες μερίδιο ευθύνης.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι πολλές φορές να πληρώνουν ακριβά το τίμημα αυτό και να μην απολαμβάνουν το σεξ.

Η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Τρέισι Κοξ αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο συχνές «σεξουαλικές αμαρτίες» των γυναικών.

Δεν αποδέχονται εύκολα το διαφορετικό

Το ωραίο φύλο, όπως έδειξε σχετική έρευνα, είναι επιφυλακτικές στις όποιες ερωτικές αλλαγές προτείνει το έτερο ήμισυ και δεν συζητούν ψύχραιμα τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν άβολα.

«Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες»

H διστακτικότητα των γυναικών στο κρεβάτι αποτελεί μια ακόμη σεξουαλική τους αμαρτία. Οι φοβίες, αλλά και οι προκαταλήψεις που «κουβαλούν», δεν τις αφήνουν να κάνουν την πρώτη κίνηση και έτσι καταλήγει να είναι πάλι ο άντρας εκείνος που πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.

«Δεν τους αρέσει το σώμα τους»

Η εσφαλμένη αντίληψη για την εικόνα σώματος που έχουν, τις εμποδίζουν να απολαμβάνουν το σεξ. Έχει βρεθεί ότι εκείνες τις στιγμές περισσότερο ανησυχούν για τα κιλά που τυχόν πήραν παρά για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση.

«Κρύβει τα θέλω της»

Το σεξουαλικό αμάρτημά της να μην λέει τα θέλω της στο σύντροφό της, έχει άμεση επίπτωση στην ερωτική της ζωή, τονίζουν οι ειδικοί επιστήμονες.


Πηγή: healthreport.gr
_