Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Η ΟΠΚΕ συνέλαβε ληστή περιπτέρου

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε 39χρονο έπειτα από ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή του Κορδελιού.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο 39χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφαίρεσε με την απειλή όπλου 300 ευρώ από το ταμείο περιπτέρου, όπου βρισκόταν υπάλληλος, πυροβόλησε μία φορά προς το έδαφος και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο συνιδιοκτήτες του περιπτέρου ακολούθησαν τον δράστη, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει σε βάρος ενός εκ των δύο χωρίς να τον τραυματίσει.

Τελικά και με τη συνδρομή αστυνομικού που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και υπηρετεί σε Τμήμα Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, ακινητοποίησαν τον 39χρονο, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ που είχε αφαιρέσει από το περίπτερο.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», «Αντίστασης» και παράβασης Νόμου «Περί Οπλών».

Πηγή:Αnt1news

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια