Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημερωτική ημερίδα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» στην Καλαμπάκα

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες προκλήσεις τις ηλεκτρονική εποχής και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση του
διαδικτύου, συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Καλαμπάκας, και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, πραγματοποίησε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας του Δήμου Καλαμπάκας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ», παρουσία κοινού (400) ατόμων περίπου, με κύριο ομιλητή τον κ. Υποδ/τή της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης:


Οι ομιλητές, οι οποίοι «καθήλωσαν» κυριολεκτικά το κοινό με την μεταδοτικότητά τους,  επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες. Παρουσιάστηκαν δε οι βασικές «παγίδες» του διαδικτύου, τονίζοντας «ΝΑΙ» στο Διαδίκτυο αλλά με προσοχή στην χρήση του και στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε χρόνος στους παρευρισκομένους για υποβολή ερωτήσεων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ, η Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Σοφία ΔΡΟΥΓΚΑ, ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Νικόλαος ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ενώ στην ημερίδα παρέστησαν Φορείς, Συνδικαλιστικές Ενώσεις, εκπαιδευτικοί, μαθητές, αστυνομικοί και πολίτες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και τα στελέχη της που παρουσίασαν την ενημερωτική ημερίδα μας, τον Δήμο Καλαμπάκας, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, που μας τίμησαν με την παρουσία εκπροσώπων τους και όλους τους συμμετέχοντες [Επίσημοι, Φορείς, Συνδικαλιστικές Ενώσεις, εκπαιδευτικοί, μαθητές, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία και απλοί πολίτες].

Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και κατ’ επέκταση η Τ.Δ. Τρικάλων, είναι μια Ένωση εθελοντών αστυνομικών τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία, η οποία Ένωση μέσω του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, και με επίκαιρες και στοχευόμενες δράσεις της, προσπαθεί να βοηθήσει στην επίλυσή τους, προάγοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, που αποτελεί «κομμάτι» της Ελληνικής Κοινωνίας. Για τον λόγο αυτό οι δράσεις μας θα συνεχιστούν, με την υποστήριξη των μελών και των φίλων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων

Με  εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )


http://ipatrikala.gr/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81/

_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια