Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι απειλητικές επιστολές για ... δυνατούς λύτες των απαγωγέων: "Νομίζουν ότι παρακολουθώντας Μυλοποταμίτες θα βάλουν κι άλλα γαλόνια..."

Το bloko.gr παρουσιάζει τμήματα από δύο νέες επιστολές της υπόθεσης Λεμπιδάκη. Πρόκειται για ειστολές απειλών ή οδηγιών των απαγωγέων προς την οικογένεια, ώστε να
επισπευστεί η διαδικασία παράδοσης των λύτρων, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα καθοριζόταν το τελικό ποσό, από πλευράς οικογένειας.

Στην πρώτη επιστολή είναι εμφανές πως οι δράστες έχουν αντλιληφθεί πως υπάρχει γύρω τους αστυνομικός κλοιός.



Η πρώτη επιστολή: Γιάννη και Μάνο Λεμπιδάκη, έχετε καταλάβει λάθος τα μηνύματα που λάβατε με τα δύο βίντεο και επιστολές.
Οι σύμβουλοι σας ιδιωτικοί και δημόσιοι νομίζουν  ότι παρακολουθώντας τους Μυλοποταμίτες και τους υπολοίπους γνωστούς, θα φτάσουν στην δική τους επιτυχία, κάποιοι για τα γαλόνια τους, και κάποιοι για τα λεφτά που τους πληρώνετε.
Προσπαθήστε να δώσετε την τελευταία εξήγηση για τις ανεργίες σας στον Μιχάλη για να φύγει ήσυχος και ανακουφισμένος ότι προσπαθήσατε αλλά φταίνε οι άκαμπτοι και στυγνοί απαγωγείς του


Λύτρα για ... δύσκολους λύτες

Η δευτερη επιστολή: Θα δημοσιεύεσετε στην εφημερίδα Κρητικές αγγελίες στο φύλο δημοσίευσης που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 11-9-2017 την εξής αγγελία: Πωλείτε στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου μεγάλος επαγγελματικός βιοτεχνικός χώρος 3000τ.μ. κτισμένος σε 10.000 τ.μ. οικοπεδική έκταση. Κατάλληλος για πολλές χρήσεις. Τιμή πώλησης ανάλογη με την μοναδικότητα του. Τηλέφωνα επικοινωνίας 69...69...69.
(Στα τηλέφωνα επικοινωνίας θα βάλετε 3 νέες συνέσεις, νούμερα κινητών τηλεφώνων με την σειρά που σας λέμε. Στο πρώτο νούμερο θα απαντά η σύζυγος Κατερίνα, στο δεύτερο ο αδελφός Μανώλης και στο τρίτο ο πατέρας Γιοάννης. Τα τρία αυτά νούμερα θα είναι μόνο γνωστά στους τρις σας και σε εμάς, αν τα μάουν οι γνωστοί σωτήρες σας, θα μάθετε ότι δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν, και θα το μάθετε με οδυνηρό τρόπο). Η δημοσίευση αυτή αν καταχωρηθεί όπως ακριβώς σας την υποδείξαμε θα σημαίνει για εμάς ότι θα έπεται νέο μας μήνυμα για τον τρόπο παράδοσης των χρημάτων. Αν δεν δημοσιευτεί η αγγελία θα κλείσετε τον κύκλο επικοινωνίας και θα περιμένετε το τελευταίο μήνυμα για τον επίλογο.
Η τελευταία κίνηση στην σκακιέρα είναι στην δική σας πλευρά.
Περιμένουμε να δούμε την ψυχραιμία σας».



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια