Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Κολοβός: Πορευόμαστε μαζί με συναινέσεις και κάποιες φορές με αντιθέσεις στα χρόνια προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Η ομιλία Προέδρου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Γεώργιου Κολοβού στο 28ο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.


   Άλλη μια δύσκολη χρονιά με τους εργαζόμενους στην ΕΛ.ΑΣ. να βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της μακρόχρονης δημοσιονομικής κρίσης.

   Η μείωση των οργανικών θέσεων, σε συνδυασμό με την αδυναμία προσλήψεων σε ένστολο και πολιτικό προσωπικό λόγω μνημονίου, δημιουργούν προβλήματα στελέχωσης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και πολλές φορές δοκιμάζουν τις όποιες αδυναμίες της πρόσφατης αναδιοργάνωσης.

   Τα ειδικά μισθολόγια, η μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, η έλλειψη καθαριότητας στους χώρους εργασίας δημιουργούν ανασφάλεια και αγωνία στους εργαζόμενους.

   Πορευόμαστε μαζί με συναινέσεις και κάποιες φορές με αντιθέσεις στα χρόνια προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ.

   Στεκόμαστε αλληλέγγυα στις μεταρρυθμίσεις που επιχειρούνται και αφορούν την αναδιοργάνωση και την ομοιογένεια.

   Ως η παλαιότερη Ομοσπονδία στο χώρο του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στόχος μας είναι η συνέχιση της συνεργασίας, με συνοχή και αλληλεγγύη, μέσα από τους διακριτούς ρόλους για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων, για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας της ΕΛ.ΑΣ. , αναγνωρίζοντας και τη συνεισφορά του πολιτικού προσωπικού.

   Τα αποτελέσμα και οι αποφάσεις του συνεδρίου θα έχουν ενδιαφέρον, αφού το σύνολο των μελών σας αποτελούν διαχρονικά τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ.

   Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Π. σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις εργασίες σας.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια