Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τους συνδικαλιστές αστυνομικούς που συνέβαλαν στην εξιχνίαση τής απαγωγής Λεμπιδάκη βράβευσε η ΠΟΑΞΙΑ

Δύο αξιωματικούς, επικεφαλής υπηρεσιών, που συνέβαλαν στην εξιχνίαση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, βράβευσε η ΠΟΑΞΙΑ στο 28ο Τακτικό Συνέδριό της. Πρόκειται για τον
προϊστάμενο της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος του Ηρακλείου, Μανώλη Πιπεράκη, και τον προϊστάμενο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, Φώτη Ντουίτση.
Με αυτήν την κίνηση τα μέλη της ΠΟΑΞΙΑ θέλησαν όχι μόνο να βραβεύσουν τους συγκεκριμένους αξιωματικούς για αυτά που προσέφεραν στην υπόθεση, αλλά και για να δείξουν ότι με τον συνδικαλισμό ασχολούνται και αξιωματικοί μάχιμων υπηρεσιών, που εργάζονται σκληρά και δεν κρύβονται πίσω από τη συνδικαλιστική ιδιότητά τους.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν, μάλιστα, ότι στο περιθώριο τού Συνεδρίου ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών και να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε. Δυστυχώς ο επικεφαλής του Οργανωμένου δεν μπορούσε για προσωπικούς λόγους να είναι στην Καλαμάτα και έτσι την πλακέτα την παρέλαβε εκ μέρους του άλλος συνδικαλιστής από το Ηράκλειο.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια