Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονιστικά στοιχεία από την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο - Πώς μάνα και κόρη έπεσαν νεκρές


Ο ταραγμένος ψυχολογικός κόσμος της 51χρονης οδήγησε όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο.



'Ολα ξεκίνησαν όταν η μητέρα κλείδωσε τον συζυγό της στην υπόγεια αποθήκη όπου είχε κάποιες δουλειές και στη συνέχεια κάτω από αδιευκρίνιστες - ακόμα -συνθήκες σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη τους και αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες της.

Από την αυτοψία της ιατροδικαστού φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η αρχική κατάθεση του πατέρα που άκουγε τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή πιθανώς υπήρξε πάλη της κόρης και της μάνας μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια η πάλη μεταφέρθηκε στον προάυλιο χώρο της μονοκατοικίας όπου έπεσαν νεκρές και οι δύο έξω από το υπόγειο γκαράζ.

Το κορίτσι έχει τραύματα και στα χέρια εκτός από τα θανάσιμα χτυπήματα.

Δεν φαίνεται οι σοροί να μεταφέρθηκαν εκεί όπως ίσως ερευνούσαν και την πιθανότητα αυτή οι αστυνομικοί.

Η έρευνα επιβεβαίωσε και τα λεγόμενα του πατέρα ο οποίος διέρρηξε με εργαλεία την πόρτα της αποθήκης που ήταν κλειδωμένος, βγήκε και ειδοποίησε την άμεση δράση.

Συγγενείς του ζευγαριού μίλησαν για τα ψυχολογικά προβλήματα της 53χρονης και περιοίκοι έκαναν λόγο για  τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι της οικογένειας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

'Ισως αύριο, δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο πατέρας και σύζυγος ενώ αναζητείται και ο ψυχίατρος ο οποίος παρακολουθούσε την 51χρονη.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια