Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκρηξη σε ταβέρνα στην Πορταριά Πηλίου - Γιατί συνέλαβαν την υπεύθυνη

Ολική καταστροφή υπέστη το κατάστημα εστίασης στην Πορταριά Πηλίου, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε, πιθανώς από διαρροή προπανίου, αργά το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς ευτυχώς να
υπάρξουν θύματα ή τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από το ισχυρό ωστικό κύμα, σε τζαμαρίες γειτονικών καταστημάτων και οικιών και στα τζάμια ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη φιάλης, στην εξέλιξη της πυροσβεστικής έρευνας έγινε γνωστό ότι στο εξωτερικό του καταστήματος υπήρχε δεξαμενή προπανίου, χωρητικότητας 1.700 λίτρων, την διαρροή της οποίας προσπαθούσαν να ελέγξουν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, μέσω της μεθόδου της ψύξης για αρκετές ώρες μετά το συμβάν και σε συνεργασία με ειδικό τεχνικό που κλήθηκε από την Θεσσαλονίκη στο σημείο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος, Χαράλαμπος Πόζογλου, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη της υπεύθυνης του καταστήματος, ενώ το ανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα όμως, πάντα με τον κ. Πόζογλου, με το πρώτο φως της ημέρας θα πρέπει στο σημείο να έρθει κλιμάκιο της Πολεοδομίας ώστε να ελέγξει εάν υπήρξαν ζημιές και σε τί βαθμό έχουν επηρεάσει, εάν συνέβη κάτι τέτοιο, την στατικότητα των γειτονικών κτιρίων.

e-volos.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια