Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος για την επίθεση στους Ευέλπιδες: Γροθιά στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την άνανδρη επίθεση που
υπέστησαν τρεις ευέλπιδες, ένας στρατιώτης και τρεις πολίτες από γνωστούς-αγνώστους στο Μοναστηράκι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χθεσινή πρωτοφανής επίθεση, από μια ορδή γνωστών-αγνώστων, εναντίον τριών νέων δοκίμων αξιωματικών της Σχολής Ευελπίδων, ενός στρατιώτη και τριών πολιτών, επειδή τους θεώρησε ως ‘φασίστες’, στο Μοναστηράκι, και χωρίς να γίνει ούτε μια σύλληψη, δείχνει το σημείο κατάπτωσης που έχουμε βρεθεί. Οργανωμένες ομάδες περιθωριακών, μπορούν πλέον ανενόχλητες στο κέντρο της πρωτεύουσας να στιγματίζουν και να βιαιοπραγούν εναντίον του οποιουδήποτε, βασιζόμενες στην εξωφρενική και απαράδεκτη ‘ασυλία’ που τους παράσχει μια ιδεοληπτική κυβέρνηση. Οι ‘μπαχαλάκηδες’ μπορούν να καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας, ανεξέλεγκτοι από την απουσία της αστυνομικής παρουσίας, καθώς, όπως φαίνεται, οι διαταγές είναι τα αστυνομικά όργανα να είναι απλοί παρατηρητές. Το χθεσινό κρούσμα, που είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους ευέλπιδες να βρεθούν στο νοσοκομείο, είναι μια ακόμη γροθιά στο στομάχι για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αποτέλεσμα της «στοργής» που επιδεικνύει στις διάφορες ‘συλλογικότητες’ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σε κάθε περίπτωση, όμως, απαίτηση όλων είναι οι δράστες των χθεσινών θλιβερών επεισοδίων να συλληφθούν και να οδηγηθούν το συντομότερο στη δικαιοσύνη».  
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια