Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακινητοποίησαν με σπρέι την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και το ρήμαξαν

Δύσκολες ώρες έζησε μια γυναίκα ηλικίας 60 περίπου χρόνων, όταν άγνωστοι δράστες αφού εισέβαλαν στο σπίτι της, κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν με σπρέι και στη συνέχεια να
αναστατώσουν τα δωμάτια προκαλώντας ζημιές αναζητώντας πιθανότατα πολύτιμα αντικείμενα.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές σε προάστιο του Ηρακλείου οι κάτοικοι του οποίου έχουν στην κυριολεξία δεινοπαθήσει από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, και μάλιστα σε ώρα πρωινή. Οι άγνωστοι δράστες που φαίνεται ότι είχαν θέσει τη μονοκατοικία υπό στενή παρακολούθηση, περίμεναν μέχρι ο σύζυγος της 60χρονης να φύγει από το σπίτι και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό του από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας αιφνιδιάζοντας την ιδιοκτήτρια.

Η γυναίκα πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει αντιλήφθηκε ότι οι δράστες της έριξαν ένα σπρέι στο πρόσωπο από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε λίγο αργότερα δεν πίστευε στην εικόνα που έβλεπε γύρω της. Οι δράστες της κλοπής είχαν κάνει το σπίτι «γης μαδιάμ» προκαλώντας καταστροφές σε συσκευές και έπιπλα αναζτώντας πολύτιμα αντικείμενα και μετρητά.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές το ζευγάρι των θυμάτων η λεία των άγνωστων με το σπρέι εκτιμάται σε 600 ευρώ σε μετρητά.

Η 60χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να εξακριβωθεί ποια ακριβώς ήταν η ουσία που χρησιμοποίησαν για την εξουδετερώσουν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος της.

Το περιστατικό εξετάζεται με πολύ προσοχή από τις διωκτικές αρχές.

πηγή: cretapost
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια