Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σας παρουσιάζουμε την πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση, σύμφωνα με νεότερες έρευνες


Ανήκετε σε αυτούς που η σεξουαλική σας ζωή είναι στα καλύτερά της και πιο έντονη από ποτέ;

Τότε, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η έντονη σεξουαλική ζωή «κρύβει» και πολλούς κινδύνους.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις γιατρών, υπάρχουν στάσεις που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς στον άντρα, αναγκάζοντάς τον να απέχει για αρκετό διάστημα από το σεξ.

Σε μια νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Impotence Research, οι ειδικοί εξέτασαν τη «σχέση μεταξύ της σεξουαλικής στάσης και της σοβαρότητας του κατάγματος του πέους» στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

Στη συνέχεια ταξινόμησαν τις διάφορες σεξουαλικές στάσεις, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα που έθεταν στους άντρες.

Σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς, η σεξουαλική στάση που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς στο πέος είναι το «doggy style», αφού το 41% των καταγμάτων στο πέος οφείλονται σ’ αυτήν και η αμέσως επόμενη πιο «απειλητική» στάση είναι η ιεραποστολική, προκαλώντας το 25% των τραυματισμών του πέους.

Οι ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα από 90 ασθενείς που είχαν διαγνωσθεί με τραυματισμούς στο πέος και στη συνέχεια αξιολόγησαν τους κινδύνους των διαφορετικών στάσεων στο σεξ, αναλύοντας τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Οι συμμετέχοντες είχαν μέσο όρο ηλικίας 39 ετών.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν, επίσης, ότι το ιεραποστολικό και το «doggy style» έδειξαν περισσότερες συσχετίσεις με «αμφίπλευρα κατάγματα του σπειραματικού σώματος και των ουρηθρικών βλαβών».

Οι επικεφαλείς της έρευνας αναφέρουν: «Δεν παρατηρούμε διαφορές μεταξύ της σοβαρότητας των τραυματισμών του πέους που προέρχονται από το «doggy style» ή από τον «άντρα από πάνω»» και συμπληρώνουν: «αλλά η ιεραποστολική στάση προκαλεί μεγαλύτερο τραυματισμό από τη στάση που η γυναίκα είναι από πάνω».


Πηγή: protothema.gr
_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια