Νομοθετική ασυνέπεια στο θέμα του ΤΑΛΣ - Δεν μπορούν να πάρουν εφάπαξ απόστρατοι Λιμενικοί

Αναδημοσίευση από το σάιτ limenikanea.gr:Δυστυχώς αποτελεί μονόδρομο πλέον για τα στελέχη να προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματα τους μέσω της δημοσιοποίησης τους,αφού όταν δεν εισπράττουν άρνηση εισπράττουν κοροϊδία!

Συγκεκριμένα το τελευταίο είναι ότι εδώ και περίπου δέκα μήνες οι συνάδελφοι που αποστρατεύτηκαν από τον περασμένο Μάρτιο, δεν μπορούν να εισπράξουν το εφάπαξ βοήθημα που δικαιούνται , γιατί παρότι οι υπηρεσίες του Αρχηγείου έστω και με καθυστέρηση, προώθησαν στο Υπουργικό Γραφείο σχετική τροπολογία νόμου,με την ψήφιση της οποίας θα επιλύετο το ζήτημα αυτή τελικά παραμένει ακόμη στα συρτάρια.

Μάλιστα μάθαμε ότι η τελευταία υπόσχεση και διαβεβαίωση ήταν ότι την περασμένη Δευτέρα θα βρισκόταν στη βουλή ώστε να συμπεριληφθεί σε υπό ψήφιση σχέδιο νόμου και οι πάντες μέχρι μέχρι και την τελευταία στιγμή επέμεναν γιαυτό.

Τελικά όλα ήταν άλλο ένα παραμύθι και μια νέα κοροϊδία!

Η ανευθυνότητα και ωχαδερφισμός σε όλο τους το μεγαλείο....απόντες όλοι από τον Υπουργό,τον Αρχηγό,μέχρι και τον Πρόεδρο του ταμείου.

Θα μας πείτε τώρα τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα......

Κρίμα

ΥΓ. Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι από την πλευρά της ΠΕΑΛΣ έχει επιχειρηθεί με σχετικές παρεμβάσεις η επίλυση του ζητήματος....επί ματαίω.


LIMENIKANEA.GR

_