Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του δημάρχου Ναυπλιέων με μέλη της Π.Ο.Α.Σ.Α και του Συνδέσμου Αποστράτων Νομού Αργολίδας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) για τη δημιουργία του θεσμού «ΤΩΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ»,  ένας
θεσμός που  φέρνει πιο κοντά στους πολίτες τους απόστρατους και ενισχύει το γόητρο και την παρουσία τους, στα δρώμενα μιας εκάστης τοπικής κοινωνίας.

Συναντήθηκαν Πέμπτη 6 του μηνός Οκτωβρίου 2017 αντιπροσωπεία των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εκπροσωπούμενοι από τους: α) αντιπρόεδρο της (Π.Ο.Α.Σ.Α.)  κ. ΒΟΡΓΙΑ Κων/νο, β) τον Πρόεδρο  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ και γ) τον εκπρόσωπο Π.Ο.Α.Σ.Α. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΠΑΠΠΑ Γρηγόριο, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ Δημήτριο.         

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Επιπλέον από πλευράς της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο αντιπρόεδρος της, έκανε μια γενική ενημέρωση στον κ. Δήμαρχο για τους στόχους και το ρόλο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην κοινωνία, τα αιτήματα των αποστράτων και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται για την υλοποίηση τους.

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που απασχολούν τους απόστρατους και δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες των αποστράτων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την πλήρη ενημέρωση που είχε στα θέματα που συζητήθηκαν και την ανταπόκριση που επέδειξε στην ικανοποίηση αιτήματός μας.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια