Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπε ο σύζυγος - πατέρας για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο - Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ανέφερε ο τραγικός πατέρας - σύζυγος στους αστυνομικούς, για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό στο σπίτι τους, στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές
ενημέρωσης κατάφερε να περιγράψει στους αστυνομικούς την ώρα που κατέβηκε στο λεβητοστάσιο, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό της πισίνας, την οποία ήθελε να καθαρίσει, στιγμή κατά την οποία η σύζυγός του βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε στο υπόγειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καλεί σε βοήθεια την κόρη και τους γείτονές του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι άκουγε τις φωνές της κόρης του.
Κατάφερε τελικά να παραβιάσει την πόρτα με εργαλεία, που υπήρχαν στο υπόγειο, και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει τρέχοντας στο σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, στο ισόγειο βρήκε κηλίδες αίματος, αλλά την κεντρική πόρτα και τα παράθυρα ασφλαισμένα. Έτσι έτρεξε στον Α' όροφο, όπου εντόπισε αίματα σε πολλά σημεία, αλλά πουθενά κόρη και σύζυγο.
Έτσι βγήκε εκτός σπιτιού και αναζήτησε βοήθεια από γείτονα. Επιστρέφοντας τις βρήκε πίσω από τη γκαραζόπορτα, χωρίς σφιγμό.

Εκείνα που προκαλούν εντύπωση, όμως, είναι δύο διαφορετικά περιστατικά: το πρώτο, ότι η κόρη του είχε εκμυστηρευτεί ότι και την προηγούμενη μέρα, με ένα τέχνασμα την έκανε να ανέβει σε ύψος και την έπιασε από τα πόδια, δίνοντας στη 17χρονη την εντύπωση ότι ήθελε να την πετάξει στο έδαφος.
Το δεύτερο, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε ο σύζυγος, δύο φορές είχε δει την παιδοκτόνο και αυτόχειρα να αδειάζει στο νεροχύτη ένα περίεργο υγρό, κάτι που έκανε όταν η ύπαρξή του είχε υποπέσει στην αντίληψη τού άντρα της.

Η μητέρα είχε επισκεφθεί ψυχολόγο, ο οποίος της είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια