Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του δήμου Βάρης-Βούλας-Βούλιαγμενης για τη δωρεά δύο περιπολικών στο τοπικό Α.Τ.


Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών ευχαριστεί τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για τη δωρεά δύο περιπολικών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Bρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους συναδέρφους μας, ότι κατά την συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Δευτέρα 22/10/2017, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ομόφωνα η Δημοτική Αρχή Bάρης -Bούλας-Bουλιαγμένης ενέκρινε το κόστος αγοράς δύο (2) περιπολικών οχημάτων με τον απαραίτητο εξοπλισμό, που θα περιλαμβάνει και τα σχετικά service για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.

 

      Σύμφωνα με την παραπάνω ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Αρχής τα περιπολικά οχήματα, θα δοθούν ως δωρεά στο Αστυνομικό Τμήμα Bάρης-Bούλας-Bουλιαγμένης, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του.

      Aπό πλευράς μας χαιρετίζουμε την παραπάνω πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, που έρχεται σε μία περιόδο δύσκολη για το σώμα που υπηρετούμε, αφού με πενιχρά μέσα και εξοπλισμό προσπαθούμε να εκτελέσουμε τα καθήκοντά μας, με μόνο εφόδιο το φιλότιμο.

    EYEΛΠIΣTOYME H ΠAPAΠANΩ KINHΣH NA BPEI MIMHTEΣ.

 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος

Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

 

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντώνιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΠΑΝΔΗΣ Στέφανος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης - Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Υ.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια