Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Παντελίδη - Τί είπε η Μίνα Αρναούτη μόλις ξύπνησε από το κώμα


Δικαιωμένοι αισθάνονται οι αστυνομικοί της Τροχαίας που χειρίστηκαν την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης μετά την απόφαση του εισαγγελέα να βάλει την στο αρχείο δικογραφία.

 Τα στοιχεία που είχαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έδειχναν πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στη συνέχεια, όπως τότε είχε δημοσιεύσει το Bloko.gr, εντοπίστηκαν ίχνη DNA του λαϊκού τραγουδιστή τόσο στο σπασμένο τιμόνι όσο και στο ταμπλό ενώ το όχημα που ήταν ιδιοκτησίας επιχείρησης του Αντώνη Ρέμου είχε περάσει από service και δεν αντιμετώπιζε κάποιοι μηχανικό πρόβλημα.

 Η Μίνα Αρναούτη όταν ξύπνησε από το κώμα περίπου 45 ημέρες μετά το δυστύχημα ρώτησε τι είχε γίνει με τον οδηγό του αυτοκινήτου. Η άποψη πως οδηγός μπορεί να μην ήταν ο Παντελής Παντελίδης είχε διατυπωθεί από μία γυναίκα η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η άλλης συνεπιβάτης Φρόσω Κυριάκου η οποία είπε πως άκουσε την τραυματισμένη κοπέλα να λέει πως το τζιπ δεν το οδηγούσε ο Παντελίδης.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια