Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Καταδίκη για πρόεδρο ομάδας - Επιτέθηκε με πυροσβεστήρα σε διατητές

Συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 40χρονο πρώην πρόεδρο ομάδας της περιοχής μας, ο οποίος
πριν από πέντε χρόνια επιτέθηκε με πυροσβεστήρα σε δύο διαιτητές!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το επεισόδιο είχε σημειωθεί στις 21 Ιανουαρίου 2012 και σε αυτό, εκτός από τον 40χρονο φέρεται να συμμετείχε ένα ακόμη άτομο το οποίο έχει αποβιώσει και έχει παύσει για αυτό η ποινική δίωξη.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη και μόλις έληξε αγώνας ποδοσφαίρου (ερασιτεχνικής κατηγορίας) μεταξύ της ομάδας στην οποία ήταν πρόεδρος ο 40χρονος και μίας άλλης, οι δύο άνδρες έσπασαν την πόρτα του χώρου των αποδυτηρίων των διαιτητών στο συγκεκριμένο γήπεδο, μπήκαν μέσα και επιτέθηκαν στους δύο διαιτητές. Ο μεν 40χρονος κρατώντας ένα πυροσβεστήρα στα χέρια του και ο άλλος μία πλαστική καρέκλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο διαιτητών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη με αφορμή αθλητική εκδήλωση κατά συρροή και κατά συναυτουργία και χθες εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ.
Συνήγορος υπεράσπισης παραστάθηκε ο κ. Μανώλης Βλάχος και πολιτική αγωγή ο κ. Δημήτρης Ζιώγας

Πηγή : rodiaki.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια