Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο

Η προετοιμασία του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα ασχοληθεί και με θέματα δημόσιας τάξης -στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου- απασχόλησε την Ολομέλεια του Τομέα 
Προστασίας του Πολίτη που συνεδρίασε υπό τον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.
Στην εισήγησή του, ο βουλευτής Λαρίσης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η κατάσταση στον τομέα της εγκληματικότητας και της ανομίας έχει κτυπήσει κόκκινο. Κι αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνουν καθημερινά οι πολίτες. Οι μόνοι που αρνούνται να δουν την σκληρή πραγματικότητα είναι η πολιτική ηγεσία του υποτιθέμενου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εσκεμμένα στρουθοκαμηλίζουν, διότι είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη για την κατηφόρα που κατρακυλούμε. Οι δικές τους πράξεις και παραλείψεις δίνουν χώρο στη βία και την ασυδοσία».
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καυτηρίασε:
Τις επιθέσεις και τις δολοφονίες ανυπεράσπιστων συμπολιτών μας από αδίστακτους εγκληματίες, που έχουν σπείρει τον τρόμο σε πολλές συνοικίες των πόλεων και στην ελληνική επαρχία. Και μεταξύ αυτών, τη δολοφονία, εντός του γραφείου του, του διακεκριμένου δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Τη συνέχιση του απαράδεκτου καθεστώτος του άβατου του… Εξαρχιστάν, απ’ όπου ορδές μπαχαλάκηδων διοργανώνουν “πάρτι” με μολότοφ, χωρίς η αστυνομία να μπορεί να αντιδράσει λόγω άνωθεν εντολών.
Τις εισβολές περιθωριακών ομάδων, τύπου Ρουβίκωνα, σε δημόσιες υπηρεσίες, στην Βουλή και πρόσφατα και σε ξένη πρεσβεία, χωρίς καμία συνέπεια.
Την πλήρη ασυδοσία στους χώρους των Πανεπιστημίων, όπου οι οργανωμένες ομάδες των τραμπούκων επιδίδονται σε φασιστικού τύπου τρομοκράτηση φοιτητών και καθηγητών, ακόμη και σε ξυλοδαρμούς αναπήρων συμπολιτών μας!

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΠΑΝΤΟΥ
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «η κατάσταση θα ήταν σαφώς δυσχερέστερη, αν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ δεν επιτελούσαν το καθήκον τους με αυταπάρνηση και υψηλό επαγγελματισμό. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για το Πυροσβεστικό Σώμα, που με αυτοθυσία μας γλύτωσε το περασμένο θέρος από τα χειρότερα.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας μεταξύ των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε την πιο ανίκανη, ανεύθυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση, που είχε ποτέ η χώρα. Στο επικείμενο συνέδριό μας θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την προστασία του πολίτη με την εφαρμογή του νόμου και της τάξης παντού».  

Μετά τον κ. Χαρακόπουλο, το λόγο έλαβε ο Συντονιστής του Τομέα κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ενώ ακολούθησε αναλυτική συζήτηση.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια