Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ετοιμάζεστε να τρέξετε; Ξανασκεφτείτε το!


Νέους φανατικούς θαυμαστές έχει αποκτήσει η ιδέα μιας επιχείρησης στη Βρετανία, η οποία παράλληλα αποδείχθηκε και εξαιρετικά αποτελεσματική εκπληρώνοντας το σκοπό της!

Το σχέδιο ήταν απλό, ένα καινούργιο πάτωμα με πλακάκια το οποίο, όμως, έχει έναν άσσο στο μανίκι του: μια οφθαλμαπάτη που ενστικτωδώς θα κάνει όποιον πάει να τρέξει, να το ξανασκεφτεί…

Συγκεκριμένα το δάπεδο -το οποίο αποτελείται από 400 μεμονωμένα πλακίδια πορσελάνης- μοιάζει να έχει ένα τεράστιο βαθούλωμα στη μέση, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς επίπεδο.

Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός πως το οπτικό τέχνασμα με το «βαθούλωμα» λειτουργεί μόνο όταν κάποιος είναι στραμμένος προς τα μέσα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση που κοιτάει, δηλαδή, προς την είσοδο, είναι σα να μην υπήρξε ποτέ, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.


Εκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στο σάιτ INSIDER, δήλωσε σχετικά με την έμπνευση: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια είσοδο με κεντρική ιδέα τις ψευδαισθήσεις και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες για τη χρήση των πλακιδίων». Άλλωστε αυτό είναι και το προϊόν που εμπορεύεται η συγκεκριμένη εταιρεία και μάλλον δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο για να διαφημίσουν τη δουλειά τους!


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια