Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΠΟΑΞΙΑ για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την ΕΛ.ΑΣ


H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.



Ομοσπονδία μας συγχαίρει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την κατάκτηση από την αντιπροσωπευτική Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών του 8ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών που διεξήχθη στη Γλυφάδα Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», επικρατώντας στον τελικό της Λιθουανίας. Η 3η συνεχόμενη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου καταδεικνύει τη δυναμική της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές, προπονητές και σε όλους αυτούς που δούλεψαν για να διεξαχθεί με επιτυχία το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χώρα μας και για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η επιτυχία αυτή είναι ενδεικτική της δυνατότητας επιτυχούς παρουσίας του Σώματος σε όλα τα πεδία της κοινωνίας, με οδηγό τη συλλογική προσπάθεια, όπου το ομαδικό υπερισχύει του ατομικού.


Για τη διάκριση αυτή η Ομοσπονδίας μας στο προσεχές Συνέδριό της, στις 23 και 24 Οκτωβρίου, θα τιμήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.


Ευχόμαστε στο μέλλον παρόμοιες επιτυχίες.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια