Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κώστας Λαγουδάκης: "Το μπόνους του Γενικού για την πεντάδα"


Κανείς δεν μπορεί να πει πως η αναίμακτη απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ύστερα από έξι

 μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, δεν είναι μία τεράστια επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία.
Από το πρωί της Δευτέρας οπότε και έγινε γνωστό το ευχάριστο νέο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγχαίρουν την ΕΛ.ΑΣ για την επιτυχία αυτή.
Την περασμένη Τετάρτη, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στα Χανιά όπου έγινε η παρουσίαση της υπόθεσης παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή.
Στους διαδρόμους, πριν και μετά την παρουσίαση δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν προσωπικά για τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες, μαζί με τους άξιους συναδέλφους του που τον πλαισίωναν κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.
Σχολιάστηκε επίσης ότι η επιτυχία αυτή, είναι ένα καλό μπόνους για τον ίδιο ώστε μελλοντικά να μπει στη λίστα των πέντε Αντιστρατηγων της ΕΛ.ΑΣ κι από κει πέρα, γιατί όχι, να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στην ιεραρχία του Σώματος. 
Πολλοί πιστεύουν ότι μετά από αυτή την υπόθεση, το τρίτο αστέρι με τη φλόγα και το σπαθί στους ώμους του, δεν θα αργήσει να έρθει γιατί το αξίζει.
ekriti.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια