Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τοποθέτηση νέων αστυφυλάκων στις υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής


H τοποθέτηση των νεοπραχθέντων αστυφυλάκων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής έγινε σήμερα παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης, Ταξίαρχου Γεωργίου Ψωμά και του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργου Σταματάκη.
 
Η ανακοίνωση της Ένωσης: 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τοποθέτηση των νεοπραχθέντων αστυφυλάκων στην Διεύθυνση μας, οι οποίοι παρέλαβαν τα φύλλα πορείας τους στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης της Δυτικής Αττικής. Στον σύντομο χαιρετισμό του  Διευθυντής της Διεύθυνσης, ταξίαρχος κ. Ψωμάς Γεώργιος ο, μεταξύ των άλλων τόνισε ότι ο αστυνομικός υπηρετεί την κοινωνία και τους πολίτες και ζήτησε από τους νέους συναδέλφους να φέρονται με σεβασμό και επαγγελματισμό καθώς έτσι και ο αστυνομικός και ο πολίτης θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, τέλος κλείνοντας ζήτησε από όλους να επιδείξουν συναδελφικότητα και να λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα αυτοπροστασίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε το επάγγελμα μας ενέχει και πολλούς κινδύνους.

 

     Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης μας , Σταματάκης Γεώργιος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους συναδέλφους, διαβεβαίωσε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους στηρίζοντας τους στην πραγματικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή του αστυνομικού, σε μία περιοχή που ακόμη και σήμερα έχει σημάδια εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την Ελληνική πολιτεία. Τέλος ζήτησε από τους νέους συναδέλφους να στηρίξουν το σωματείο γιατί  η δύναμη του πηγάζει από τον κάθε συνάδελφο και επιστρέφει στον ίδιο.

 

     Τέλος η  Ένωση μας εύχεται τους συναδέλφους καλή δύναμη και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίλυση κάθε δίκαιου αιτήματος.

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια