Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες οι συνθήκες προπόνησης της Άννας Κορακάκη - Απογοητευμένη ματαιώνει τη βράβευσή της από τον Δήμο Δράμας


Έντονη είναι η  δυσαρέσκεια και απογοήτευση της Δραμινής Χρυσής και Χάλκινης Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη και του προπονητή της. Η δυσαρέσκεια αυτή έχει να κάνει με την αδυναμία μέχρι
στιγμής  του Δήμου Δράμας και της Αντιπεριφέρειας Δράμας να ανταποκριθούν στην υποχρέωση που είχαν αναλάβει πριν περίπου ενάμιση μήνα,  στο πρόσωπο του πατέρα και προπονητή της Άννας, Τάσου Κορακάκη, στο δημοτικό συμβούλιο άλλα και στο ραντεβού στην Αντιπερειφέρεια  Δράμας για  να γίνουν οι απαραίτητες μικρές παρεμβάσεις στο χώρο προπόνησης της Ολυμπιονίκη.
Η απόφαση που πάρθηκε περιελάμβανε  την διάθεση κονδυλίου της τάξεως των   5.000 χιλιάδων ευρώ για να διαμορφωθεί ο χώρος που είχε παραχωρηθεί στην Β.Ι.Π.Ε.  σε αξιοπρεπή χώρο προπόνησης ενόψει του Παγκοσμίου  Κυπέλλου Σκοποβολής.
Οι  εγκαταστάσεις είναι άθλιες, πράγμα που το αντιληφθήκαμε και εμείς όταν επισκεφθήκαμε τον χώρο που πραγματοποιούσε την  προπόνησή  της  η  Άννα Κορακάκη,  νωρίς σήμερα το πρωί.
Αρνούμενος την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για τις 1 Νοεμβρίου βράβευση της Άννας Κορακάκη και του ίδιου από τον Δήμο Δράμας
Ο Τάσος Κορακάκης αναφέρει:
« Προπονούμαστε μέσα σε ένα χώρο ανθυγιεινό μέσα  στην σκόνη, δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας  τεράστιο πρόβλημα στην στόχευση, τα μεταλλικά πλαίσια πίσω από τους στόχους  έχουν τρυπήσει… δεν έχουν γίνει τα πιο απλά πράγματα, πράγματα χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ένα συνεργείο να καθαρίσει τον χώρο, δέκα μαύρες κουρτίνες να μπουν στα παράθυρα .. δεν ζητήσαμε κάτι άλλο το μέλημά μας είναι να δουλέψουμε για το Παγκόσμιο, πώς όμως;;;  Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία! Δεν την αντέχω!!! Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δυο τρία απλά πράγματα.»
‘Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της Άννας και του προπονητή της Τάσου Κορακάκη για το Νέο Δελχί, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής, σε δύο αγωνίσματα, στο αεροβόλο πιστόλι 25 μ. και 10 μ, στις 25 και τις 27 Οκτωβρίου. Η Άννα βρίσκεται σε περίοδο έντονης προετοιμασίας και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην διαμόρφωση του χώρου είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί για την ίδια και τον προπονητή της, όταν μάλιστα είναι μεγάλες οι προσδοκίες, της ίδιας και οι δικές μας, για ένα ακόμη μετάλλιο.
dramini.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια