Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά

Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ένας 35χρονος και η 32χρονη σύζυγός 


του από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μέσα σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με το Λιμενικό κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα μέσα σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, εντοπίστηκε ο 35χρονος να μεταφέρει φάκελο, μέσα στον οποίο υπήρχε ένα κουτί φαρμάκων που περιείχε δύο πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους δέκα γραμμαρίων και δυο δεκάτων (10,2gr) και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (0,4gr) αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, μετά από έλεγχο που έγινε στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε και το οποίο βρισκόταν προσωρινά σταθμευμένο στην προβλήτα 1 με τη 32χρονη σύζυγό του μέσα να τον περιμένει, εντοπίστηκε άλλος φάκελος, μέσα στον οποίο υπήρχε ένα χάρτινο κουτί που περιείχε πέντε πλαστικές συσκευασίες, τυλιγμένες με σκληρό αλουμινόχαρτο.
Συλλήψεις για ναρκωτικάΚεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά
Οι συσκευασίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων (3gr). Σε άλλο έλεγχο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε σε ντουλαπάκι της πόρτας του συνοδηγού, μία κάλτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν 38 πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους δεκαοχτώ γραμμαρίων και πέντε δεκάτων (18,5gr). Η συνολική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκε ανέρχεται σε τριάντα δύο γραμμάρια και ένα δέκατο (32,1gr), ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε επίσης ένα τσαντάκι ώμου, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ σε χαρτονομίσματα.
Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό, τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ για τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης για απόπειρα εκβίασης από κοινού, ληστεία από κοινού και αρπαγή από κοινού.
efsyn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια