Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπορούμε να κάνουμε σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου; Τι πρέπει να προσέξουμε;


Όσο και αν είστε ξετρελαμένοι με το ταίρι σας, υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες στη ζωή μιας γυναίκας, οι οποίες μπορεί να νιώθετε ότι σας εμποδίζουν από το να έχετε στενές επαφές με το ταίρι σας κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Υπάρχουν, όμως, και ζευγάρια τα οποία δεν αντιμετωπίζουν με τον τρόπο αυτό τις δύσκολες αυτές ημέρες, ειδικά αν η γυναίκα δεν πονάει πολύ. Επιπλέον, και εσείς και ο σύντροφός σας νιώθετε άνετα να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια πράγματα που καλό είναι να έχετε υπόψη σας!

Τι πρέπει να γνωρίζετε:
  • Δεν απαγορεύεται ιατρικά: Οκ, ο γυναικολόγος δεν θα το συνιστούσε, αλλά δεν το απαγορεύει κιόλας! Από ιατρικής άποψης το σεξ στην περίοδο είναι απολύτως φυσιολογικό, αρκεί να είστε πρόθυμοι και οι δύο να το κάνετε.
  • Δεν κόβεται η περίοδος μετά το σεξ: Μπορεί για μισή με μια ημέρα μετά τη σεξουαλική επαφή να διακοπεί για λίγο η έντονη ροή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσει ο κύκλος της γυναίκας.
  • Πάντα με προφυλακτικό: Ακόμα και αν δεν συνηθίζετε να φοράτε προφυλακτικό, εκείνες τις ημέρες είναι απαραίτητο! Το αίμα ευνοεί τις μυκητιάσεις και τις μολύνσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σταματάνε με κάποιο μαγικό τρόπο να υπάρχουν πιθανότητες να κολλήσετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ) ή ακόμα και να μείνετε έγκυος.
  • Μεγαλύτερη ευχαρίστηση: Τις ημέρες της περιόδου, οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία λόγω των ορμονών. Διώξτε κάθε ταμπού και δοκιμάστε να κάνετε σεξ εκείνες τις ημέρες και σίγουρα θα το απολαύσετε πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως…
  • Τα νεύρα εξαφανίζονται: Τα γνωστά «νεύρα περιόδου» κάνουν φτερά μετά από ένα καλό σεξ! Ξεχάστε τη μιζέρια, το κλάμα, τα νεύρα, τη γκρίνια και ρίξτε στο κρεβάτι τον παρτενέρ σας για να φέρετε σε μια ισορροπία τις ορμόνες αλλά και τη διάθεσή σας!


Πηγή: faysbook.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια