Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Οι παράνομες κρατήσεις των αστυνομικών για το ΤΠΔΥ και η πασιφανής απάτη σε βάρος τους" - Επιστολή αστυνομικού

Παραθέτουμε επιστολή αστυνομικού στη φόρμα επικοινωνίας του bloko.gr. 

"Σας αποστέλλω το κείμενο αυτό με την ελπίδα πως ίσως η δημοσιοποίηση του στην ιστοσελίδα
σας πιάσει τόπο.

Κύριοι συνάδελφοι και κυρίως κύριοι συνδικαλιστές, έχει γίνει αρκετά γνωστό τελευταία το θα με το ΤΠΔΥ το οποίο παρανόμως κάνει κρατήσεις σε πολλούς συναδελφους. Στο εν λόγω ταμείο για να υπαχθεί κάνεις είναι υποχρεωτική η αίτηση του για αυτό. Πραγμα που πολλοί συνάδελφοι δεν κάναμε και παρόλαυτα "καποιος-οι" μας ενέταξαν σε αυτό.

Γνωρίζετε κυριοι ότι δικηγορική φίρμα έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει δικαστικά τα αιτήματα συναδέλφων; Και αυτό γιατί τόσα χρόνια που πληρώνουμε τις ενώσεις μας δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο ερωτήσεις στο ταμείο. Από πράξεις ένα ολοστρόγγυλο μηδέν. Κύριοι είχατε και εκλογές πρόσφατα. Δείξτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια στο έργο σας και κινηθείτε σχετικά με ενα ζήτημα πασιφανους απάτης εις βάρος συναδέλφων σας οι οποίοι ας μην ξεχνιόμαστε σας έχουν εκλέξει κιόλας.

Πληρώνουν για την ένωση και δεν έχουν ούτε καν δικαστική εκπροσώπηση από την ένωση και καταφεύγουν σε δικηγορικά γραφεία. Προς το παρόν κρινεστε τουλάχιστον ανεπαρκείς. Είναι γνωστό στους κύκλους της αστυνομίας το μότο πως οι συνδικαλιστές ασχολούνται μόνο με οτι τους αφορά. Προφανώς δεν ανήκετε οι περισσότεροι σε αυτούς που πληρώνουμε παρανόμως το ταμείο αυτό. Αξιοπρέπεια και ευθιξία είναι δύο λέξεις πολυ επίκαιρες κύριοι."

Με εκτίμηση,
Ένας συνάδελφος που πληρώνει πολλά χρόνια την ένωση του

Με εκτίμηση,
Δημήτρης



_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια