Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυγενάκης: Παράνομη οπλοχρησία και βία δε χωρούν ανάμεσά μας

Με αφορμή τη δράση του Δήμου Πλατανιά για τη νόμιμη χρήση των όπλων με θέμα: «Η χρήση των όπλων να γίνεται με ασφάλεια και σε νόμιμους δανειοδοτημένους χώρους» ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να αναπτυχθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός δημόσιος διάλογος για την οπλοχρησία με αποδέκτη όχι μόνο την Κρήτη, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Οι προβληματισμοί που μπορούν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της δράσης αυτής, μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλείο για την εμπέδωση της θεμελιώδους σημασίας της νόμιμης οπλοκατοχής και οπλοφορίας των πολιτών ως παράγοντας ασφάλειας και μείωσης της εγκληματικότητας.
Η Κρήτη είναι τόπος πολιτισμού. Είναι τόπος ευγενικών και φιλόξενων ανθρώπων. Είναι αναγκαία η ενεργοποίηση όλων μας, όλων των ενεργών πολιτών του νησιού μας και των τοπικών φορέων, ώστε μέσα από πρωτοβουλίες να γίνουμε φορέας μιας άλλης, διαφορετικής νοοτροπίας και να απομακρύνουμε οριστικά το επικίνδυνο "έθιμο" της παράνομης και ανεξέλεγκτης χρήσης όπλων.
Παράνομη οπλοχρησία και βία δε χωρούν ανάμεσά μας».
neakriti.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια