Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Πράξεις διδασκαλίας στις αστυνομικές σχολές η επιχείρηση για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη


Παραθέτουμε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.


Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, το οποίο συνήλθε και συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα, εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στον Αφανή Χαμηλόβαθμο Αστυνομικό, που έφεραν αισίως εις πέρας την μεγάλης διάρκειας αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για την εξιχνίαση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Τέτοιες υπηρεσιακές δράσεις, που αποτελούν πράξεις διδασκαλίας στις αστυνομικές σχολές, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν υπερήφανους για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στην ελληνική κοινωνία, η οποία με τη σειρά της ανταποδίδει την ικανοποίησή της με μεγαλύτερη στήριξη και εμπιστοσύνη.
Η Ομοσπονδία, συνεπής με τις καταστατικές της αρχές, αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις αγωνίες αστυνομικών και πολιτών, και συνεχίζει να πορεύεται αγωνιζόμενη για μια Ελληνική Αστυνομία αποτελεσματική, δίπλα στον πολίτη, για τον πολίτη.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια