Ένας άνδρας πήρε την εκδίκησή του από την άπιστη σύζυγό του την ημέρα του γάμου τους! Δείτε τι έκανεΗ πράξη του αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη εκδίκηση!

Ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη αποφάσισε κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού να παρουσιάσει βίντεο με την απιστία της συζύγου του αφήνοντας όλους τους καλεσμένους άναυδους.

Ο γαμπρός αντί να ακυρώσει το μυστήριο και να χωρίσει, αποφάσισε όχι μόνο να την παντρευτεί αλλά και να την … ξεμπροστιάσει, δείχνοντας στο γαμήλιο τραπέζι βίντεο, στο οποίο η σύζυγός του φαίνεται να έχει «στενές επαφές» με έναν άλλον άνδρα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Zaobao, το εν λόγω βίντεο περιλάμβανε στην αρχή φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, όπως συνηθίζεται, ωστόσο, η συνέχεια ήταν ανατρεπτική, αφού οι παριστάμενοι είδαν από τη γιγαντοοθόνη τη νύφη και τον εραστή της να μπαίνουν, με ερωτική διάθεση, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Μετά την προβολή του βίντεο, η «ντροπιασμένη» και «ταπεινωμένη» νύφη έτρεξε εκτός του χώρου, όπως αναφέρεται.

Τα παραστρατήματα της νύφης έγιναν γνωστά στο γαμπρό λίγες εβδομάδες πριν το γάμο, όταν αυτός, ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν οι υποψίες που είχε ότι τον απατούσε, ευσταθούσαν ή όχι.

Η απίστευτη αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το ντετέκτιβ, ο οποίος επεσήμανε ότι μετά την παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων στον επιχειρηματία, περίμενε ότι αυτός θα προχωρούσε σε ακύρωση του γάμου. Όταν μέρες μετά έλαβε το προσκλητήριο, κατέλαβε ότι ο πελάτης του κάτι ετοίμαζε και φυσικά είχε δίκιο!


Πηγή: news247.gr
_