Ποιο όνομα "συζήτησαν" οι εκτελεστές με το δικηγόρο - Τι ήθελαν να μάθουν; - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη μαφία του λευκού κολάρου


Το bloko.gr από την Παρασκευή ήταν το μόνο που ΜΜΕ που συνέδεσε ευθέως -μετά βέβαια την παροχή και την διασταύρωση σχετικών πληροφοριών- την άγρια εκτέλεση του δικηγόρου με
συμβόλαιο και την υπόθεση της energa.

Σήμερα, το bloko.gr και η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, φέρνουν στη δημοσιότητα ανατριχιαστικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη μαφία του λευκού κολάρου και το παρασκήνιο που οδηγησε στο τραγικό αποτέλεσμα.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι οι δράστες ζητούσαν επίμονα και με λεκτικές απειλές, τη διεύθυνση κατοικίας ατόμου που εμπλέκεται με πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση της energa. Κι αυτός ήταν ο λόγος, που από την Παρασκευή οι πληροφορίες κατέτειναν ότι υπάρχει ανοιχτός κύκλος αίματος και πως η ΕΛΑΣ φοβάται επικείμενα νέο δολοφονικό χτύπημα.

Το άτομο για το οποίο ζήτησαν να μάθουν τη διεύθυνση της κατοικίας του οι αδίστακτοι φονιάδες, το εκπροσώπησε στη δίκη της energa ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, βρίσκεται ακόμη στη φυλακή (οπότε βάσιμα συνάγεται ότι στόχος θα έμπαινε μέλος της στενής οικογένειας του ως αντεκδίκηση) και εκτός του οικονομικού σκανδάλου, κατηγορείται για εντολή ανάθεσης δολοφονίας αντί 100.000 ευρώ του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου το Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Από το συμπεριφορισμό των δραστών βγαίνει επίσης το συμπέρασμα ότι ενώ είχαν συμβόλαιο για το δικηγόρο, η εντολή ήταν απλώς να τον εκφοβίσουν και όχι να τον σκοτώσουν. Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι ο συνεργός του ατόμου που πυροβόλησε, λίγο πριν από την δολοφονική εκπυρσοκρότηση παρότρυνε τον σύντροφο του να πυροβολήσει στα πόδια τον δικηγόρο. Δυστυχώς όμως η σφαίρα τον τραυμάτισε σε σημείο που έπληξε ζωτικά όργανα του.

Θυμίζουμε επίσης, ότι γύρω από την υπόθεση αυτή στήθηκε η πρώτη απόδραση κρατούμενου φυλακών που αποφυλαίστηκε με τον όρο του κατ' οίκον περιορισμού και της ηλεκτρονικής επιτήρησης με βραχιολάκι. Όταν πιάστηκε είχε εκμυστηρευθεί πως αν και ήταν αναμενόμενα σύντομος ο χρόνος της άνευ όρων αποφυλάκισης της -όπερ κι εγένετο πριν από λίγους μήνες- θέλησε να φύγει  από την χώρα επειδή φοβόταν για τη ζωή της.


_