Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Έπαινοι για τους αστυνομικούς "που εργάστηκαν αθόρυβα"

Στην ανακοίνωσή της η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς ένωσης Αστυνομικών αναφέρει:


"H  Ένωσή μας,  συγχαίρει  και επαινεί όλους τους Αστυνομικούς  που εργάστηκαν αθόρυβα, μεθοδικά και με σύνεση, όλο αυτό το διάστημα, στη διερεύνηση της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη  Λεμπιδάκη  και στη σύλληψη των απαγωγέων του.  
Επρόκειτο  για μια επιχείρηση άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί από όλες τις Αστυνομικές υπηρεσίες, με το αίσιο αποτέλεσμα που όλοι σήμερα γνωρίζουμε.
Μια περίπτωση,  που  δεν συγκλόνισε μόνο την κοινωνία της Κρήτης αλλά και  ολόκληρης της Χώρας  τους τελευταίους μήνες, ενώ είναι η πρώτη φορά, που εξιχνιάζεται μια υπόθεση απαγωγής χωρίς να έχουν δοθεί λύτρα,  αποκαθιστώντας  με αυτό τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.
Ειδικότερα, το ευαίσθητο του αντικειμένου της υπόθεσης (περίπτωση απαγωγής) αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτής (η μακροβιότερη και από τις δυσκολότερες που έχουν απασχολήσει τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά), καταδεικνύει την επιχειρησιακή αρτιότητα των Αστυνομικών  και τα εξαιρετικά  υπηρεσιακά αντανακλαστικά που δικαίως εκτιμούνται από την Ελληνική κοινωνία.
Ευχόμαστε στον  Μιχάλη Λεμπιδάκη και την οικογένειά του  να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή την οδυνηρή εμπειρία και ο ίδιος να επιστρέψει δυνατός  στην καθημερινότητά του". 
cretalive.gr

_ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια